A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gelencsér Timinek olyan formája van, mint egy szuperhősnőnek


Timi nagyon magabiztosan, bátran mutathatja meg a formáját, amire csak irigykedni lehet, de még így is mindig tud meglepetést okozni.

Gelencsér Timi a fiatalkora ellenére már számtalan helyen járt az életében, és még fog is. Az utazás az egyik kedvenc hobbija, és az elmúlt években bőven volt lehetősége arra, hogy élvezze a külföldi életérzést.

Az ember mindenhol egy kicsit másképpen érzi magát, mivel minden ország más és más. Érdekes felvenni az adott kultúra ritmusát, és erre Timinek bőven volt lehetősége a TV2-nél az Exatlon Hungary miatt.

Sok hónapot töltött el Dominikán, mintha már csak hazajárt volt a szigetre. Ezeket a helyeket képtelenség megunni, érdekes az élővilága, és természetesen maga a környezet is totálisan eltér Magyarországtól.

A legjobb azonban otthon, és ezt Timi is tudja, akinek nem egy alkalommal lehetett honvágya, elsősorban a szerettei miatt, köztük Licsivel, aki idehaza az egyik leghíresebb kutyasztár. Egy végtelenül aranyos és okos kutyus, a követők is imádják.

Timi legutóbb az egyik kedvenc helyén járt, ami nem lehetett más, mint a Balaton. A magyar tengeren még inkább jól érzi magát, a formája pedig legalább annyira látványos, mint Balatonfüred és az azt körülvevő atmoszféra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések