A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Évtizedes tartozásból lett verekedés egy kaposvári kocsmában


Húsz évvel ezelőtti kaszinózás emlékén kapott hajba egy 39 éves és egy 44 éves kaposvári férfi egy vendéglátóhelyen. 

Jó ismerősként 2021 májusában egy kaposvári presszóban futottak össze. Egyikük ekkor már erősen ittas volt, és szóba hozta, hogy szerinte a másik pénzzel tartozik neki egy évtizedekkel korábban történt, balul sikerült kaszinózás miatt. 

A férfi egyre agresszívabbá vált, és a presszó teraszán többször társa felé ütött, aki elhárította az ütéseket. Végül összeakaszkodtak, és kölcsönösen dulakodni kezdtek egymással úgy, hogy a büfé teraszáról a közeli nyilvános parkoló felé sodródtak. 

Az idősebb férfi egy ütéstől a földre zuhant, ekkor a támadója kétszer fejbe rúgta. Ezután abbahagyták a verekedést, az idősebb férfi el is hagyta a helyszínt, ahová azonban még a rendőri intézkedés alatt visszatért. 

A verekedés során mindkét vádlottnak könnyű sérülései keletkeztek, azonban később rendezték vitájukat, így magánindítványt egyik fél sem terjesztett elő. Garázdaság miatt emelt vádat ellenük az ügyészség, azt indítványozták, hogy a Kaposvári Járásbírósághoz mindkettejüket ítélje pénzbüntetésre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések