Hirdessen itt

Brüsszel LMBTQ-propagandát akar a gyerekműsorokban is


Mára Európa nyugati felén és a tengerentúlon mindennapossá vált, hogy a különféle médiumok szexuális propagandát zúdítanak a legkisebbekre. Ezt támasztja alá az az összesítés, amely szerint a különböző mesecsatornákon eddig közel 260 alkalommal tűntek fel LMBTQ-karakterek. Az elmúlt időszakban eluralkodott az LMBTQ-őrület ezeken a helyeken, azonban Magyarországnak nem kell ezt az utat járnia. A gyermekvédelmi népszavazással mindezt meg lehet akadályozni.

"A magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban. Brüsszel most az oktatási törvény, és a gyermekvédelmi szabályok módosítását kéri" - ezekkel a szavakkal jelentette be Orbán Viktor közösségi oldalán, hogy a kormány népszavazást kezdeményez gyermekvédelmi kérdésekben. 

A miniszterelnök a külföldről érkező szokatlanul erős nyomásgyakorlással indokolta a lépést, szerinte csak a közös népakarat tudja megmenteni a veszélytől Magyarországot.  

Brüsszel szexuális propagandát erőszakolna a gyerekekre

Mint ismert, a nemzetközi baloldal a júniusban elfogadott gyermekvédelmi törvény miatt indított támadást hazánk ellen. Az új szabályozás ugyanis az eddigieknél is erősebb védelmet biztosít a kiskorúaknak, ami a legkevésbé sem tetszik az LMBTQ-lobbi hatása alá kerülő uniós bürokratáknak.

Az, hogy a genderjogok miatt indultak a kötelezettségszegési eljárások Magyarország ellen, már az Európai Bizottság sajtóközleményéből is teljesen egyértelművé vált. Az Origo értesülései szerint azonban Brüsszel ennél is vadabb érveket hozott fel a vita során: 

állításuk szerint a genderpropaganda kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését (!), és ezzel meg lehet szüntetni az LMBTQ-gyermekek, -felnőttek és -családok megbélyegzését. 

Magyarország azonban nem ezen az állásponton van: a júniusban megszavazott jogszabály többek között kimondja, hogy a gyermekek szexualitással kapcsolatos nevelése, felvilágosítása kizárólag a szülő joga és felelőssége, ezzel tudatosan kizárva az LMBTQ-aktivisták szerepvállalását. Ennek következtében a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok nem irányulhatnak a nem megváltoztatására, illetve nem lehet a kiskorúakra nézve káros szexuális propagandát terjeszteni a médiában. 

Ez utóbbi az egyik sarkalatos pontja a gyermekvédelmi népszavazásnak, a negyedik kérdés egész pontosan erre irányul.

Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?


- szól a kérdés, amelynek köszönhetően a magyarok dönthetnek arról is, szeretnék-e kitenni a legfiatalabbakat az LMBTQ-őrületnek. 

Brüsszeli minta / Forrás: Facebook

Védelem nélkül

A kérdés azért aktuális és fontos, mert Európa nyugati felét és az Egyesült Államokat mostanra teljesen bevette a genderlobbi: az LMBTQ-aktivisták szabadon járnak ki-be az oktatási intézményekbe és adnak szexuális felvilágosítást a legkisebbeknek. Arról nem is beszélve, hogy ezeken a helyeken akadály nélkül ömlik a médiából a szexuális propaganda a gyerekekre.

Bár a legtöbb szülő rossz szemmel nézi a jelenséget, Magyarországgal ellentétben a gyermekeik nem kapnak védelmet.

A magyar kormány a népszavazással éppen ezt kívánja megadni a családoknak, és ehhez kér társadalmi felhatalmazást. A referendum kiírásának nem titkoltan az a célja, hogy a legfiatalabbaknak biztosítva legyen a boldog, mindenféle behatástól mentes gyermekkor. Ennek fontos szegmense a médiából zúduló szexuális propaganda megállítása, hiszen a gyerekek manipulálása ma már trenddé vált Nyugaton.

Európa egyes országaiban ugyanis nemcsak az óvodákban és az iskolákban terjesztik az LMBTQ-propagandát, veszélyeztetve a kiskorúak fejlődését, hanem a különféle médiumokban is. 

Az Amazon támogatásával készülő új Hamupipőke-filmben Billy Porter fekete homoszexuális férfi alakítja majd a Tündérkeresztanyát. Az Emmy-díjas Porter nem is tagadja, hogy a filmmel a genderfluiditást (vagyis a nemek állandó megváltoztatásának lehetőségét) is propagálni akarja a gyerekeknek, akik szerinte erre igenis készen állnak. Az Amazon egyébként azt mondja, hogy a színész újra kívánta gondolni a szerepet, a klasszikus karakter "újszerű" átvételével.

Billy Porter / Forrás: FilmMagic/2020 FilmMagic/Jon Kopaloff

Júliusban a Nickelodeon és a Nick Jr. csatornán is közvetítették azokat a kisfilmeket, amelyekben a transzneműek, pánszexuálisok és az összes LMBTQ elfogadására érzékenyítenek. Megalkották Nina West mesefiguráját is, amelyik az egyik videóban bemutatja az LMBTQ-csoportokat, majd arról énekel, hogy ebben a családban két anyuka van, abban két apuka, és mennyire szeretik egymást. Az LMBTQ-propaganda már ott tart, hogy transznemű hóddal érzékenyíti a kisgyermekeket. 

A Disney+ csatorna júniusban egy olyan online műsorral jelentkezett a "Pride-hónap" tiszteletére, amelynek az egyik házigazdája Nina West drag queen (magát nőnek képzelő férfi) volt. 

A Disney egyébként tavaly mutatta be az első LMBTQ-szereplős rajzfilmjét - a leszbikus küklopsz rendőr, Specter felügyelő főszereplésével. A leszbikus küklopsz természetesnek beállított módon utal barátnőjére az egyik jelenetben, amikor azt mondta, "a barátnőm lánya bosszantott fel". Komoly nemzetközi tiltakozás követte a premiert, a CitizenGO-n petíció indult a Disney LMBTQ-irányvonalának megállításáért.

A Nickelodeon - a Pride-ot évek óta éltető gyerekadó - óvodásoknak szóló csatornája, a Nick Jr. 2–5 éveseknek szóló műsorában az LMBTQ-zászlók színeit magyarázó dalt adott le, amihez egy animációt is készített. A szereplők között egy transznemű hód is látható. Tavaly az egyik legkedveltebb karakterükre, Spongyabobra aggattak szivárványos nyakkendőt, és a Korra legendájának biszexuális főszereplője és a transznemű színész, Michael D. Cohen mellett ábrázolták.

Talán ezeknél is erősebb volt a Disney Jr. csatornán 2012-ben futó McStuffins (magyarul Dr. Plüssi néven ismert) sorozat. A két és öt év közötti gyermekek részére készült mesében ugyanis leszbikus mesefigurák is felbukkantak.  Az Insider.com adatbázisa szerint

a különböző mesecsatornákon eddig közel 260 alkalommal tűntek fel LMBTQ-karakterek, ami jól mutatja a genderlobbi térnyerését a nyugati országokban.  


Éppen ezért nem véletlen, hogy a gyermekvédelmi népszavazás egyik kérdése erre irányul. 


Öt kérdés a gyermekekért

Emlékezetes, a Nemzeti Választási Bizottság pénteken hitelesítette az ötkérdéses gyermekvédelmi népszavazás kérdéseit. A legkésőbb a jövő év elején sorra kerülő referendumon a következő kérdésekkel lehet majd találkozni:

1. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek köznevelési intézményekben, a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?

2. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

3. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

4. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

5. kérdés: Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Elsöprő többség a védelem mellett

Több közvélemény-kutatás is készült a témában. A Századvég mérése szerint 10-ből 9 magyar, azaz a megkérdezettek 89 százalék ellenzi, hogy 18 év alattiak számára a fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül lehessen bemutatni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések