A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biztonsági őrre támadt egy balatoni rendezvényen randalírozó férfi


A napokban randalírozott egy balatoni rendezvényen, ezért a Fonyódi Járásbíróság 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélt egy 20 éves férfit, 2 évi próbaidőre felfüggesztve.


A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

Az ittas görgetegi férfi 2021 augusztusában egy balatonlellei rendezvényen szórakozott úgy, hogy a színpad előtti területen táncolt, közben azonban a kezében lévő pohárból az italt a mellette állókra locsolta. Ezért a rendezvényt biztosító őrök egyike rászólt, hogy ne zavarja többieket, és távolodjon el tőlük.

A férfi ezután kissé távolabb ment a színpadtól, ám ezután a kezében tartott üvegpoharat a földhöz vágta, és rátámadt a biztonsági őrre. Kétszer ököllel arcon ütötte, illetve nyakánál fogva egy ott parkoló tehergépkocsi csomagterébe rántotta.

A férfi még akkor is dühöngött, amikor egy másik őr, illetve egy ott szórakozó férfi próbálták megfékezni, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartani. Fellökte őket, ahogy távozott. A garázda férfit végül a fonyódi rendőrök fogták el, majd az előállítását követően őrizetbe vették. A biztonsági őrnek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülései keletkeztek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések