A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alig takarja valami Rita Ora formás melleit


Noha Rita Orától mindig lehet számítani egy kis extra képre, most mégis meglepett bennünket, és hozta a tőle megszokott sejtelmességet.

Talán ez a legjobb szó Rita Ora karakterére, aki a legtöbb alkalommal olyan sejtelmes, mint csak nagyon kevesek. Rengeteg sejtelmességet érezni a karakterében, ami még érdekesebbé és titokzatosabbá teszi őt.

Emellett egy természetes szépség, az egyik legszebb énekesnő, akinek még nagyon sok éve lehet a zeneiparban, illetve a modellszakmában, mert azon belül is rendkívül otthonosan mozog. Akinek ilyen kisugárzása és formája van, az előtt csak szép karrier állhat.

A fiatal sztár nemrég például a The Voice ausztrál verziójában jelent meg, ami miatt rendkívül izgatottá vált. Alig várja, hogy hallhassa és láthassa az új tehetségeket, és ne feledjük, az egyik legnépszerűbb tehetségkutatóról beszélünk.

Rita soha nem hagyja unatkozni a követőit, és néha maximumra húzza az erotikát, most például egészen közel járt a határhoz, de ez még belefér a szabályzatba. Egy biztos, ismét megmozgatta az emberek fantáziáját, és rengeteg like-ot gyűjtött be.

Ehhez nem volt másra szüksége, mint pár képre, ahogy meztelen áll egy köntösben. Legalábbis valószínű, hogy meztelen volt, de egy biztos, fent nem viselt semmit, és okosan, ügyesen takarta el az intim részeket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések