A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Abortált magzatok képeit hordozta végig egy floridai férfi egy iskola előtt


Meglehetősen szélsőségesen fejezte ki abortuszellenességét egy floridai férfi, akit letartóztattak a rendőrök, mert egy általános iskola előtt mutogatott képeket abortált magzatokról.

Mint arról az NBC 2-es televíziós csatornája is beszámolt, a rendőrség nem hozta nyilvánosságra a férfi nevét, azonban a hatóságok előtt már ismert volt a személye, ugyanis már több alkalommal keveredett hasonló polgárpukkasztásba.

A rendőrség elmondása szerint a férfi egy általános iskola parkolójának bejáratánál állt „b**** meg az abortusz” pólóban, miközben az arra járóknak képeket mutogatott olyan magzatokról, akik az abortusz sorsára jutottak.

Néhány leálltak vele vitatkozni, a férfi azonban nem tágított, ezért kihívták a rendőröket. Amikor az egyik tiszt megpróbált elvinni onnan a felháborodott demonstrálót, elkezdett kiabálni a rendőrrel és szitkozódni kezdett.

Az iskolakerületi felügyelő pedig elárulta a televíziónak, hogy már csak azért sem érti a tüntető férfit, mert iskolájukban nem is tanítanak a gyerekeknek az abortuszról, valamint nem támogatják deklaráltan a magzatok abortálását.

A férfit végül bevitték a rendőrségre, valamint feljelentették közrend megzavarásáért és egy oktatási intézmény működésének megzavarásáért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések