A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A fősodratú média elárulta Olivier Maire atyát és a fehér, keresztény embereket


Ki fog térdelni most? Ki fog rasszizmust kiáltani? Ki fog a kereszténység elleni támadásról beszélni?


Mint ismert, tegnap Franciaországban egy ruandai migráns - aki korábban felgyújtott egy templomot Nantesban - meggyilkolt egy katolikus papot. Egy olyan embert, aki befogadta őt. Megölte Olivier Maire-t és bement a helyi csendőrségre feladni magát.

Emmanuel Abayisenga-t több hónap börtönbüntetésre ítélték, tavaly júniusban bírósági felügyelet mellett szabadlábra helyezték. A gyilkost egy pszichiátrián kezelték, onnan szabadult, és a nyomozáshoz közel álló forrás szerint május 31-e óta egyházi közösség szállásolta el.

Ennek az embernek már rég nem lett volna semmi keresnivalója a kontinensünkön, de a nyugati lazaság miatt még is maradhatott. Meg is "hálálta".



Persze a képmutatás, az nagyon megy.

A világhírű sportolók az afroamerikai bűnöző George Floyd miatt térdelnek, illetve hazánkat támadják mindenféle ideológia miatt. Tudjuk jól, Európának még mindig az a baja Magyarországgal, hogy nem engedjük be a barbár migránsokat. Ezeket a jött-menteket, akik rasszisták, mert rengeteg esetben fehér, európait gyilkolnak, illetve kereszténygyűlölők is.  

Olivier Maire élete nem ér annyit, mint George Floydé?

Nem ez volt az első eset, hogy Nyugat-Európában kegyetlenül meggyilkoljanak egy papot. Hiába jönnek a tolerancia bajnokai, hogy elszigetelt eset meg a többi fárasztó mantra.



Lewis Hamilton most kiáll a fehér faj mellett is? Ki fognak állni Vettellel a keresztények mellett? Az UEFA elintézi, hogy a Bajnokok Ligája meccseken egy perces gyászszünet legyen, vagy térdeljenek a játékosok a rasszizmus miatt?

Költői kérdések ezek... Persze, hogy nem lesz semmi.

Gyalázat, ami történt. Gyalázatos, ahogy von der Leyentől kezdve Macronig mindenki kussol.

Csend van. Hallgatnak az européerek. Nem szólal fel Brüsszelben Cseh, Donáth, Ujhelyi és Dobrev sem.

Egyedül a két jobboldali francia próbálja kifejteni a véleményét:

Marine Le Pen szerint:

Franciaországban tehát titokban éldegélhet, felgyújthatja a nantesi székesegyházat, soha nem utasíthatjuk ki, és később megölhet egy papot is. Ami hazánkban történik, példátlan súlyú: ez az állam és Gerald Darmanin belügyminiszter teljes csődje.


Eric Zemmour sem volt finomabb:

Példája bizonyítja, hogy a humanizmusunk és a törvényeink mennyire szerepet játszanak abban, hogy legyilkoljanak minket...


Forrás: Vadhajtások.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések