Hirdessen itt

Volner: Támadásban a baloldal nemzetközi hálózata – Információs hadviselés zajlik Magyarország ellen


A Volner Párt elnöke elmondta a véleményét a legújabb liberális támadásról.


A magyarországi balliberális oldal prominens politikusai már számtalanszor kinyilvánították: a nyugati nagyhatalmak szándéka és érdeke, hogy Magyarországon újra balliberális kormány alakuljon. (Azt persze már nem teszik hozzá, hogy egy balliberális kormány regnálása nem jelentene mást, mint a lehető legszolgaibb alárendelődést a nyugati nagytőkének, valamint a nyugati szélsőliberális és újbaloldali politikai köröknek. Pont úgy, ahogyan az MSZP-SZDSZ kormányok alatt sajnos tapasztalhattuk.

Ennek elérése érdekében mindent megtesznek. Most éppen a "Pegasus" elnevezésű kémszoftver a nyári slágertéma balliberáliséknál. Megy a szokásos „liberális világszellem által beragyogott műrettegés”, hogy jaj, itt diktatúra van, baloldali politikusokat és újságírókat figyeltet meg a kormány.

Ez a téma azért számos – enyhén szólva furcsaságot – vet fel:

1. Először is érdekes módon az oknyomozóknak nevezett baloldali újságírók sokkal fontosabbnak tartják azt közölni, hogy a nemzetközi térben teljesen ismeretlen újságírókat hallgattak állítólag le, de olyan „apró és elhanyagolható” tényekről megfeledkeznek, hogy állítólag ugyanez a francia elnökkel is megtörtént, aki Európa második legerősebb hatalmát vezeti.

2. Arról sem ejtenek egy szót sem, hogy egy minden bizonnyal professzionálisan működő kémszoftver miként hagy nyomot a telefonon? Kik és mi alapján, milyen bizonyítékokból következtettek erre?

3. Az állítólagos lehallgatás tényének megtörténtét milyen adatbiztonsági szakértők milyen módszertan által igazolták?

4.Kérdés az is, hogy az állítólagosan megfigyelt politikusok és újságírók listája mi alapján állt össze? Hogyan és milyen módszertan alapján, kik bizonyosodtak meg róla, hogy ezek a lehallgatások minden kétséget kizáróan megtörténtek?

5.Az igazság kiderítéséhez a Volner Párt is próbál hozzájárulni. Levelet intéztünk az ügyet elsők között megszellőztető The Guardian nevű újsághoz, melyben kérvényezzük, hogy saját, adatvédelmi és informatikai szakértőnk is betekintést kaphasson abba a módszertanba és a rendelkezésre álló bizonyítékokba, melyre állításaikat alapozzák. Válaszukra továbbra is várunk!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések