A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vergődés: Jákob most a Fidesz-székházra vetítette Orbánék fejét


„A Fidesz egész épületeket elfedő, ellenzéket gyalázó óriásplakátokkal lepte el Budapestet. A hazugságra illik igazsággal válaszolni. Egyenesen a Fidesz székház falán. Íme az Orbán-show. Álszent, álkeresztény műsor. Jövőre kikapcsoljuk” – írta a gyurcsányista Jobbik elnöke egy szerda reggeli posztjában, amihez fotó is tartozik. Ezen Orbán Viktor, Kaleta Gábor, Szájer József és Borkai Zsolt képmása látható a Fidesz-székház falára vetítve. Jakab egy korábbi bejegyzésében az látható, hogy a rendőrök az adatairól faggatják a székház előtt.


A "csörgősipkás bohóc" Jakab korábban is akciózott már vetítéssel: május 19-én arról posztolt, hogy igazoltatták a rendőrök, amikor a Parlament épületére kivetítette Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc fejét. Akkor arra a kérdésünkre, miszerint ha indul eljárás (vélhetően a kijárási korlátozás megszegése miatt), kíván-e panasszal élni, azt felelte: „miután képviselői munkavégzés miatt voltam közterületen, így jogszerűen tartózkodtam ott. Ha emiatt eljárás indul, természetesen panasszal élek”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések