Hirdessen itt

Vérengzés Nyíregyházán – az ítélet hallatán hangos zokogásban tört ki a gyilkos vadász felesége


Életfogytiglani büntetésre ítélték H. Miklóst, a gyilkos nyíregyházi vadászt, aki két éve hidegvérrel agyonlőtte ifjabb és idősebb N. János panzióst.


2019 augusztusában a nyíregyházi vadász, H. Miklós nem tudta elfogadni, hogy felesége megcsalta, méghozzá állítása szerint N. János helyi panzióssal. A férfi ezután folyamatosan inzultálta a nőt, mígnem Mariann elhagyta. Másnap az asszony mégis visszament férjéhez, akinek elmondta, hogy N. János csúnyán beszélt vele.

Erre a vadász féltékenységtől és bosszútól fűtve hazarohant, megtöltötte fegyverét és egyenesen N. Jánosékhoz hajtott.

A mit sem sejtő panziós éppen a kocsijával bíbelődött az udvaron, mikor a megbolondult vadász szó nélkül rálőtt a férfire. János ekkor még bemenekült a házba, de hiába, Miklós a csukott ajtón keresztül hidegvérrel hátba lőtte. Erre rohant ki ordítva János apja, idősebb János, akire Miklós szintén rálőtt. Az első golyó még nem talált, azonban mikor a fia életéért rettegő apa hátat fordított az ámokfutónak, az őt is lelőtte.

Miklós ezután elhajtott a háztól, és egy közeli mezőn találtak rá, ahol magával is végezni akart, de rendőri rábeszélésre végül megadta magát.

Az ítélethirdetésre János egész családja eljött, ahogyan Miklós szeretője, Marianna is. Amikor a bírónő kimondta az életfogytiglani ítéletet, az asszony sírva fakadt.

A bírónő indoklásában kifejtette, hogy nem fogadta el Miklós védekezését, miszerint a férfi csak ijesztgetni akart a fegyverrel, ölni nem, ugyanis fegyverét már jó előre megtöltötte, családjától elköszönt, és gyerekeiket feleségére bízta:

eszerint szándékában állt olyat tenni, hogy ezután nem lehet többé a családjával

– szögezte le a bírónő. N. János családja az ítélet mellett kártérítési igánnyel fordult a bírósághoz: összesen 130 milliós összegre perlik a szeretteiket meggyilkoló vadászt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések