A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úgy mellbe vágta villáskulccsal, hogy légmellel kellett megműteni a sértettet


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 25 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt.


A vádirat szerint a vádlott 2020. április elején, az esti órákban miskolci családi házában tartózkodott élettársával, ahová egy párkapcsolati viszály következtében ideiglenesen odaköltözött egy nő, aki az élettársa rokona.

A nőhöz megérkezett a barátja – az ügy sértettje – azzal a céllal, hogy rendezze a kapcsolatukat, és a nőt hazavigye magával. Az utcán beszélgettek egymással, amikor a vádlott felháborodva számon kérte a férfit, hogy miért jött ide, majd pedig a nála lévő villáskulccsal és asztallábbal fenyegette. Amikor támadólag indult a sértett irányába, a vádlott élettársa beavatkozott és a vádlottól sikerült elvennie az asztallábat, azonban nem tudta teljesen visszatartani, így a vádlott a villáskulccsal a mellkasán megütötte a sértettet.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló bordatörés sérülést szenvedett el, a kialakult légmell következtében közvetetten életveszélyes állapotba került, amely orvosi beavatkozást igényelt.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott pártfogó felügyelet elrendelésével.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések