A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tokió 2020 - Cseh László búcsúúszása


Pénteken fejezi be sikerekben gazdag pályafutását az úszó Cseh László, aki 200 méter vegyesen döntőzik a tokiói olimpián.


A 35 éves, többek között négyszeres ötkarikás ezüstérmes és kétszeres világbajnok Cseh - aki ebben a számban 2008-ban Pekingben ezüst-, 2012-ben Londonban bronzérmes volt - a nyolcadik idővel lépett tovább a csütörtöki elődöntőből.

A fáérfi 200 méter hát döntőjében Telegdy Ádám lesz érdekelt, aki negyedik idővel lett finalista.

A 200-on aranyérmes Milák Kristóf, valamint Szabó Szebasztián is várja az elődöntőt 100 méter pillangón. A friss olimpiai bajnoknál csak a világcsúcstartó amerikai Caeleb Dressel volt gyorsabb csütörtökön, míg Szabó a 14. lett. Női 200 méter háton Burián Katalin bejutott az elődöntőbe nyolcadik idővel.

A női vízilabdázókra - a címvédő amerikaiak elleni sikert követően - kötelező győzelem vár a házigazda japánok ellen. Pétervári-Molnár Bendegúz pedig a 7-12. helyért evez a férfi egypár B döntőjében.

Az atléták, köztük a világbajnok női súlylökő, Márton Anita megkezdi szereplését.

A vitorlázóknál Érdi Mária Laser Radialban a 15., Vadnai Benjamin Laser Standardban a 18. helyről, míg a sportpisztolyos Major Veronika a 42. helyről várja a pénteki folytatást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések