Hirdessen itt

Tíz nap alatt hunyt el egy gyors lefolyású fertőzésben egy háromgyermekes édesanya


Ártatlannak tűnő hasfájással került kórházba az a Baranya megyei édesanya, aki tíz napjára később belehalt a szövődményekbe.


A Blikk riportjából kiderült, a vizsgálatok során a 27 éves, háromgyermekes Kovács Szandra hasnyálmirigy-gyulladásban szenved, és három szervét is megtámadta a betegség.

A nőt kilenc napi altatásban tartották, ám szervezete végül feladta a küzdelmet. Özvegye, Dömötör Sándor elmondta, az utolsó otthoni napján még felesége ébresztette, és elment dolgozni, amikor viszont később beszéltek, hallotta Szandra hangján, hogy nem érzi jól magát.

Aznap már többet nem beszélhettek telefonon sem, mert mentővel szállították el a pécsi kórházba. Sándor utoljára másnap délelőtt tudta elérni telefonon, de Szandra már csak annyit mondott, hogy éppen vizsgálják. Amikor a párja kora délután bement hozzá, éppen életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta. Az orvos ekkor közölte, hogy a gyulladás vélhetően a többi szervét is megtámadja, és sajnos ez így is lett.

„Ezután már altatásban volt, de én minden nap bementem hozzá. Fogtam a kezét és beszéltem hozzá. Könyörögtem neki, hogy ébredjen fel. Az első napon még meg tudta emelni a kezét, de utána már semmire sem reagált. Volt hogy jobb eredményeket produkált és biztattak az orvosok, de aztán belázasodott. A létező összes módon próbálták hűteni, de már nem tudtak segíteni rajta. Végül 13-án hajnalban hívtak, hogy meghalt. Még elbúcsúzni sem tudtam tőle” – mondta megtörten a Sándor.

A férfi egyedül maradt a 8 hónapos Dorkával, a 2 éves Dominikkal és a 8 éves Kevinnel, fiatal édesanyjukat azóta már el is búcsúztatták és eltemették.

Amellett hogy a királyegyházi család ilyen hirtelen elvesztette Szandrát, egy vállalkozó miatt még a saját házukba sem tudnak visszaköltözni. Az év elején határozták el még együtt, hogy az otthonukat felújítják, egy szakember pedig neki is látott, de a bontási munkálatok után kámforrá vált.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések