A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Téglák zuhantak egy parkoló autóra Debrecenben


Elhagyatott épület fala omlott le a Domb utcában hétfőn, riasztani kellett a tűzoltókat. Ügyeleti hírek hétfőről.


Tegnap délelőtt Berettyóújfaluban, a Krúdy utca végében egy húszméteres fa egyik ága lehasadt, és a gyalogosforgalmat veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát, írja ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Egy elhagyatott romos épület egyik fala omlott le hétfőn a debreceni Domb utcában. A téglák a ház mellett parkoló autóra estek. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, majd a területet lezárták. A még meglazult részeket eltávolították.

Hétfőn délben a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a Honvédtemető utcába, ahol egy lehasadt faág veszélyeztette a gyalogos- és közúti forgalmat. A faágat az egység létrán keresztül, motoros láncfűrésszel távolította el.

Hétfő délután Biharkeresztesen, a Garabuczi Majornál százméteres területen égett a száraz avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hajdúböszörményben, a Losonczy István utcában egy fa a járdára borult, a forgalmat veszélyeztette. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Rendőrség: tucatnyi elfogás, eggyel több előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések