A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szintet lépett a 444: A pedofília az inkább vicces, csak a kormánypárti média háborog ezen


A haladó sajtó itthon és külföldön is magyarázza a bizonyítványát: eszerint a san fransiscoi meleg kórus csak viccelt, ironizált, amikor arról énekelt, hogy


"Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk
Elismerem – ezúttal igazad van
Átváltoztatjuk a gyermekedet
Csöndben és finoman, alig veszed majd észre"


Annyira jól sikerült a vicc, hogy teljesen komoly. Alább egy kép egyik tagjukról, akit elítéltek azért, amiért 14 éven aluli gyerekekkel szemben követett el szexuális bűncselekményeket. Rajta kívül - eddig - legalább 3 hasonló figurát találtak a kórusban, és a számuk növekszik.

Derék szerecsenmosdatási kísérlet volt ez a haladó médiától, de sajnos kapufa.

A történet pedig egyáltalán nem vicces, mert Magyarországon, bár elég lassan, de azért megjelent több jobboldali portálon az a cikk, ami bedöntötte az egészet. Ugyanis már hat pedofil-bűnözőt lebuktattak ebből a kórusból. Ebből nem csak az következik, hogy most Soros blogja, akik válaltan homoszexuálisok is egyben, csendben vannak. De szerintük akkor a pedofília is nagyon vicces, nem kell komolyan venni. Hiszen be sem számoltak a lényegről.

DOSSZIÉ:

 
 
 
 
 
Szijjártó az UEFA-nak üzent: "Az a bizottság, amelyik ilyen döntést hoz, szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések