A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szétzúzta még a wc csészét is a marcali férfi


Családi veszekedés közben rombolt egy férfi abban a lakásban, ami nem volt az övé.


A Marcali Járási Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat azzal a büntetett előéletű 33 éves marcali férfival szemben, aki a volt élettársával való veszekedésekor dühében gyakorlatilag szétverte a nőnek kiutalt önkormányzati lakást.

Leszakította az ajtót és a wc csészét is széttörte dühében a férfi miután volt párjával napközben többször is összeveszett. Késő délután elvitte a nőt ahhoz a marcali önkormányzati bérlakáshoz, amelybe az asszony a felújítást követően be akart költözni.

A kocsiban újra összvesztek, de ekkor a férfi annyira dühös lett, hogy az autóbóol kiszállva egyből törni-zúzni kezdett az épületben.

A dühös vádlott először a lakás egyik ablakát dobta be téglával, aztán kiszakította a bejárati ajtót a helyéből, majd a lakásban még egy ajtót és a vécécsészét is összetörte. A vádlott 150 ezer forint kárt okozott, ami nem térült meg. Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy a többszörös visszaesőnek számító férfit ítéljék elzárásra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések