A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos autóbalesetet szenvedett egy 67 éves férfi – jelzett a szonda


A balmazújvárosi rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.


A rendőrségre 2021. május 10-én 19 óra 20 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Újszentmargitán, a Rózsa utcában árokba hajtott egy autó. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol a gépkocsiba szorulva találták meg a jármű vezetőjét. Mivel a 67 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, így őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A későbbi orvosszakértői vizsgálat azonban megállapította, hogy a sofőr szervezetében alkohol volt a baleset bekövetkezésének idejében – írja a police.hu.

A balmazújvárosi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az újszentmargitai lakost, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és azt sem tagadta, hogy alkoholt fogyasztott mielőtt a volán mögé ült. Elmondása szerint, csak körülbelül 2,5 kilométert akart menni otthonáig az autóval, azonban 1 kilométer megtétele után árokba csapódott.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések