A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ördög Nóráék végre fellélegezhetnek, szent a béke Balatonakarattyán?


Az egy évig tartó mizéria után Ördög Nóráék végre fellélegezhettek. Arrébb költöztették a Balatonakarattyán található kisboltjukat, így már a szomszédokat sem zavarják. Az is eldőlt, hogy mi lesz a vitatott, egyes számú üzlethelyiség sorsa.


Ördög Nóra és férje, Nánási Pál tavaly nyitotta meg az első kisboltját Balatonakarattyán, de mint később kiderült, rossz helyen.

Nánásiék ugyanis a csendes zöldövezet kellős közepén kezdtek neki a vállalkozásnak, ami annyira bejött, hogy mindenki az ő kisboltjukban szeretett volna vásárolni. Csakhogy a helyi lakosok utálták, hogy a két híresség miatt ennyire megnőtt a forgalom, így nyílt levélben tiltakoztak, sőt szinte mindig ráküldték Nóriékra a rendőrséget.

Nánásiék nem bírták tovább, így elhatározták, hogy egy senkit sem zavaró helyen nyitnak új üzlethelyiséget.

A sztárpár még hitelt is felvett, hogy abból tudják finanszírozni az új kisboltot, ami végül nemrég el is készült. A sok megpróbáltatás és rengeteg átsírt éjszaka után végre megnyithatták új kisboltjuk kapuit. Nóriék erről nemrégiben egy videót is feltettek a YouTube-csatornájukra.



Az viszont még továbbra is kérdéses, hogy mi lesz a sorsa az első számú kisboltnak, ami nagyon zavarta a szomszédokat. A házaspár reménykedik a békében.

    „Azt reméljük, hogy azzal, hogy nincs itt káosz, innentől kezdve ennek kisboltnak senkit sem szabadna zavarnia, úgyhogy megpróbáljuk”

 – mondta Nóra a videóban, aki így elárulta azt is, mindkét bolt nyitva marad a szezonra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések