Hirdessen itt

Megkérdezték a Momentumot a sikkasztó Katkáról: Nem olvastunk még ma híreket!


Fekete-Győr elzárkózott attól, hogy reagáljon a Cseh Katka körüli botránnyal kapcsolatban. Donáth Anna azt mondta, "fogalma sincsen, miről van szó".


A Magyar Nemzet arra volt kíváncsi, miképpen viszonyulnak a nyilvánosságra hozott tényekhez a Momentumban.

Megkeresték például a párt sajtóreferensét, aki nemes egyszerűséggel kamuhírnek minősítette a Bennfentes.net írását. Németh Gyöngyvér annyi hozzátett, hogy a Momentumnak olyan politikusai vannak, akik dolgoznak.

Fogadta a hívást a párt elnöke, Fekete-Győr András is, ám a politikus elzárkózott azelől, hogy reagáljon a Cseh Katalinnal kapcsolatos hírekre, válaszadás helyett a párt sajtóreferenséhez irányította a lapot.

Részben így tett Donáth Anna is. A Momentum másik európai parlamenti képviselője kérdésünkre úgy fogalmazott: "Fogalmam sincs, miről van szó, ezért arra kérem, hogy Cseh Katalint keresse, vagy a sajtóosztályunkat."

Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettes lapunknak az ügy kapcsán feltett kérdéseire azt válaszolta, hogy most más problémákkal foglalkozik, és nem nézte ma a híreket. "Én nem tudok Cseh Katalin ügyeiről, de egészen biztos vagyok benne, hogy semmilyen jogtalanságot nem követett el. Egyébként ha időnként más is kap uniós támogatást, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy a kormánynak ne lenne lehetősége arra, illetve ne gyakorolná azt, hogy erőteljesen maga felé fordítja az EU-s támogatásokat" – fogalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések