A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még a rendőrök is sokkot kaptak: meggyilkolta két nővérét a tinédzser


Döbbenetes bizonyítékokra bukkantak a nyomozás során.


Hatalmas felháborodást keltett még tavaly júniusban egy gyilkossági eset, a nyilvánosságot először a két rendőr gyalázatos tette rázta meg: miszerint a tisztek két női holttesttel szelfiztek, és kollégáiknak küldözgették poénból.

A nyomozás előrehaladtával később kiderült: a két női áldozatot – a 46 éves Bibaa Henryt és a 27 éves Nicole Smallmant – egy fiatal férfi gyilkolta meg.

A féltestvéreket egymást átölelve találták meg a rendőrök.

Néhány nappal ezelőtt a tragédiával kapcsolatban újabb részletek láttak napvilágot. Mint kiderült, a 19 éves gyilkos, Danyal Hussein nem más, mint a két nő testvére, akinek sokkoló indítéka volt nővérei megölésére.

A sátánnal próbált egyezséget kötni

A nyomozás során előkerült egy jegyzetfüzetből kitépett lap, amin egy kézzel írt szerződés volt olvasható. Jól láthatóan Hussein leírta a sátánnak, mik az elvárásai, cserébe pedig mire hajlandó.

A férfi azt ígérte a sátánnak, hogy havonta egy embert megöl mindaddig, amíg fizikailag és szabadságát tekintve képes rá, emellett az emberáldozatok kizárólag nők lehetnek, végül pedig egy templomot is épít neki. Hussein cserébe mindössze három dolgot kívánt:

egy lottófőnyereményt, „gyümölcsöző” jutalmakat minden emberáldozatért, és hogy sohasem kaphatja el a rendőrség.

A borzasztó szöveg alatt persze az aláírásoknak is volt helye, amit a férfi a saját vérével töltött ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések