Hirdessen itt

Lukácsi Katalin: Orbán méltatlan a miniszterelnökségre


Mi mögöttünk van az igazság.


„Békés, de történelemformáló forradalomra van szükség. Mi mögöttünk van az igazság, ezért vagyunk békések, de ez az igazság tettekre és határozottságra is kötelez bennünket. Jóvá kell tennünk a rendszerváltás mulasztásait. Nyilvánosságra kell hoznunk az ügynökaktákat, és végre be kell fejeznünk a múltat azzal, hogy valódi elszámoltatást csinálunk!

Az izraeli gyártmányú kémfegyverrel kapcsolatban nem Izraelt kritizáljuk, hanem Benjamin Netanjahu bukott miniszterelnököt, akit idén 12 év után egy hozzánk hasonló értékgazdag, sokszínű szövetség buktatta meg a néppel összefogva. Izraelről azért is érdemes példát venni, mert ott a bíróság elszámoltatja a korrupt politikusokat, még korábbi államfő is került börtönbe. Jövőre rajtunk a sor!

Orbán Viktor végérvényesen méltatlanná vált arra, hogy a miniszterelnökünknek nevezze magát, mert sem nem magyarázkodott a Pegasus-botrány miatt, sem nem mondott le. Orbán Viktor gyűlöletre, megfélemlítésre és hazugságra építette rendszerét. Nekünk szeretetből kell újjáépítenünk az országot!”- írta Lukácsi a Facebook-oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések