A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lekapcsolták a sofőrt, aki platós kisteherautóval akart átvinni egy személykocsit az ártándi határon


A jármű több száz kilogrammal volt nehezebb a megengedettnél. A román férfi kétszázezres bírságot kapott.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai tiltott határátlépés miatt egy személyt állítottak elő, egy túlsúlyos jármű vezetőjével szemben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki – olvasható a police.hu-n megjelent megyei határrendészeti összefoglalóban.

A biharkeresztesi kirendeltség járőrei július 25-én 18 óra 20 perckor Nagykereki közelében igazoltattak egy román állampolgárt, akiről kiderült, hogy a határátkelőhelyet megkerülve lépte át az államhatárt. A 30 éves férfi elismerte, hogy érvényes úti okmány nélkül, meg nem engedett módon jutott be az országba. Vele szemben tiltott határátlépés szabálysértése miatt helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök, majd az ártándi közúti határátkelőhelyen átkísérték Románia területére, áll a rendőrségi közleményben.

Az ártándi határon jelentkezett kilépésre július 26-án nem sokkal éjfél után egy román állampolgárságú férfi az általa vezetett kisteherautóval, amin egy személygépkocsit szállított. A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség szakértője ellenőrzés alá vonta a járművet, és megállapította, hogy annak súlya 420 kilogrammal meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget.

Az egyenruhások 200 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki a jármű vezetőjének.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések