A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lavrov: “Jézus biszexuális volt – A nyugati gyerekeket erre tanítják az agresszív LMBT propaganda részeként”


… mondta ma az orosz külügyminiszter, aki szót emelt a józan ésszel és a biológiával is szembe menő ideológiák ellen.


“Számos nyugati országban azt tanítják az iskolásoknak, hogy Jézus biszexuális volt”

– állította hétfőn Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, aki a Nyugatot “a bolygó kulcsfontosságú civilizációinak genetikai kódja elleni támadással” vádolta.

A Kommerszant című moszkvai napilapban írt cikkében Lavrov annak a véleményének adott hangot, hogy az úgynevezett “szabályokon alapuló világrend” mára egy “neokolonialista” politika, amelyben a nyugat saját elképzeléseit kényszeríti rá a világ országaira, többek között az erkölcsi és vallási eszmék tekintetében is.

“A “szabályok” koncepciója a nemzetközi jogba való beavatkozáson túl abban is megnyilvánul, hogy megpróbálnak beavatkozni magába az emberi természetbe is”

– írta a külügyminiszter. “Számos nyugati országban a diákok azt tanulják az iskolában, hogy Jézus Krisztus biszexuális volt”.

Lavrov elmondta, hogy azt tapasztaljuk, hogy az

“értelmes politikusok által indított próbálkozások, hogy “megvédjék” a gyerekeket az “agresszív LMBT-propagandától”, ráadásul tiltakozással kell szembesüljenek.

“A világ összes vallását – a bolygó legfontosabb civilizációinak genetikai kódját – támadás éri” – írta.

A vezető diplomata az Egyesült Államokat az egyház ügyeibe való állami beavatkozással is vádolta és Washingtonra csapott le, amiért “nyíltan éket akar verni az ortodox világba”.

Lavrov szerint

az ortodox egyház “hatalmas szellemi akadályt képez ” a “határtalan engedékenység” liberális eszméjének.

A legutóbbi cikk nem az első alkalom az elmúlt hetekben, hogy a külügyminiszter azzal vádolja a Nyugatot, hogy ráerőlteti értékrendjét a világ többi részére. A hónap elején azt mondta, hogy “a Nyugat által hirdetett úgynevezett értékeket sok más állam nem osztja”.

Ami a nemzetközi kapcsolatokat illeti, Lavrov azzal vádolta a Nyugatot, hogy szándékosan nem hajlandó kifejteni azokat a szabályokat,

“amelyeket állítólag követ” és nem is ad magyarázatot arra, hogy miért van rájuk szükség. Ezzel arra az amerikai politika által előszeretettel hangoztatott elvre utalt, mely az úgynevezett “szabályokon alapuló nemzetközi rendet” hirdeti, amelyben ő maga határozza meg ennek a paramétereit. Moszkva szerint ez ellentétes a nemzetközi joggal.

“Ezeknek a nyugati “szabályoknak” a szépsége éppen abban rejlik, hogy nincs konkrét tartalmuk” – magyarázta.

“Amikor valaki a Nyugat akarata ellen cselekszik, azonnal azzal a megalapozatlan állítással támadják, hogy ‘megszegte a szabályokat’ (anélkül, hogy bármilyen bizonyítékot bemutatna), és kijelenti, hogy ‘joga van az elkövetőket felelősségre vonni'”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések