A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két nőt is megtámadott egy szatír Miskolcon


A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 17 éves fiatalkorú férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt.


A vádirat szerint a vádlott 2020. június hónap végén a kora esti órákban Miskolcon egy társasház lépcsőházához ment, ahol az ajtón egy nő engedte be. A vádlott a nővel és egy kislánnyal együtt beszállt a liftbe. Amikor a harmadik emeletre értek, és a nő ki akart szállni, a vádlott elé állt és közölte, hogy „Ó, mit csinálnék veled!", majd az egyik kezével megmarkolta a nő mellét. Ezután letolta a nadrágját, és a sértett előtt a nemi szervét simogatta. A nő a vádlottat mellkasánál megtaszítva kilökte a liftből, aki ezután elfutott.

A vádlott 2020. július hónap elején az éjszakai órákban Miskolcon szintén egy társasházhoz ment úgy, hogy egy előtte haladó nőt követett. A lépcsőházba is bement a nő után, a második emeleten utolérte, és ekkor megkérdezte tőle, hogy itt lakik-e, a nő igennel válaszolt. Ekkor viszont a vádlott azt mondta neki, „de jó csaj vagy", és belemarkolt a fenekébe, majd elővette a nemi szervét. A nő segítségért kiabált, erre a vádlott kifutott a lépcsőházból. A sértett nők hatályos magánindítványt terjesztettek elő.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátást indítványozott pártfogó felügyelet elrendelése mellett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések