A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két motoros is balesetezett Békésben


Tótkomlóson és Szarvason is motoros volt az elszenvedője a szombaton történt közlekedési baleseteknek, Gyulán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.


Békés megyében szombaton két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – olvasható a police.hu közleményében.

Tótkomlós külterületén 13 óra 30 perc körül egy motorkerékpáros lehajtott az útról és elborult. A mentők a férfit nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Szarvas közelében 22 óra körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hajtott az útpadkára, majd leesett a járműről. A balesetben a szeghalmi férfi súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök ugyanezen a napon 10 óra 15 perc körül Gyula határában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A szabadkígyósi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyulai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések