A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két motoros baleset volt a hétvégén – Szerencse, hogy ennyivel megúszták!


A szolgálatot ellátó állomány összesen öt személyt fogott el, közülük két főt tettenéréssel, kettőt pedig körözés miatt. Továbbá a rendőrök további két főt állítottak elő.


Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő személyi sérüléssel járó és kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset történt – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mint kiderült, egy hajdúböszörményi férfi idén július 18-án, 16 óra 45 perckor motorkerékpárjával a 24-es főúton – Sirok közelében – megcsúszott és a szemközti sávban nekiütközött az időközben már megállt személyautónak. A motor utasát sérülései miatt kórházba szállították.

Egy esetben egy novaji férfi motorkerékpárjával szintén július 18-án délután egy kanyarban megcsúszott a járművel Eger és Szarvaskő között, majd oldalára dőlve az útpadkán állt meg. A motoros orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Mindemellett a szolgálatot ellátó állomány összesen öt személyt fogott el, közülük két főt tettenéréssel, kettőt pedig körözés miatt. Továbbá a rendőrök további két főt állítottak elő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések