A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kéri László a pedofilellenes törvényről: Orbánék azt gondolják, hogy ennyire buta a magyar nép


A politológus a Klubrádió műsorában arról beszélt, hogy úgy véli: a kormánypártban megrémültek a nemzetközi felháborodáson.


Kéri László a Klub Rádió Megbeszéljük... c. műsorának volt a volt a vendége. A politológus többek között a Fudan Egyetem budapesti kampuszáról, illetve a pedofilellenes gyermekvédelmi törvényről beszélt.

 A „Fudan-üggyel” kapcsolatban Kéri elmondta, hogy az véleménye szerint a Fidesz-szavazók többségének sem tetszik. Szerinte a kormánypárt többek között ezért született meg a „pedofiltörvényt”. Emellett azzal érvelt, hogy a homofób indulatok felszításával próbál a Fidesz szavazókat szerezni.

Kéri beszélt az említett jogszabályra érkező reakciókról is. Mint mondta, annak „nemzetközi hatása rohadt nagy lett”, amivel véleménye szerint nem számoltak a Fideszben. Elmondta azt is, hogy szerinte ugyan valószínűleg „megrémültek” a nemzetközi közösség felháborodásán, de ezen belföldön tudnak majd „hasznot húzni”. Ezt azzal igyekszik bizonyítani, hogy felhozza: előadhatták, hogy „a magyar kurucos mentalitás egy szál karddal is szembeszáll a nyugati homoszexuális falanxszal”. Szerinte pontosan ezért is került bele kérdés a pedofiltörvényről az új nemzeti konzultációba is.

A politológus zárásképpen elmondta, hogy úgy látja: Orbán és a mögötte lévő „kampány-nagyüzem”

azt gondolja, „hogy ennyire buta a magyar nép, és a saját 2,5 milliós tábor is ennyire ostoba, hogy elhiszi, hogy b*zik, zsidók, Soros, liberálisok, Brüsszel, Európa, mind a tősgyökeres, magyar nemzeti jelleg megrontására szerveződő világösszeesküvés.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések