A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamu Geri kivégzi a fővárost: Néhány nap és letérdel Budapest közlekedése is


Akár három hónapig is érvényben maradhatnak a korlátozások, amik a Blaha Lujza tér felújítása miatt hétfőn lépnek életbe. A felújítás várhatóan 2022 végére fejeződik be.


Balogh Samu, Kamu Geri kabinetfőnöke egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy újraszigetelik az aluljárót, emiatt a Rákóczi úton és a Nagykörúton is irányonként egy-egy forgalmi sávot le kell zárni – írja az MTI.

A nagykörúti villamosokat nem érinti a korlátozás, a tér használatát és a gyalogosforgalmat viszont a felújítás befejezéséig korlátozzák – közölte Balogh Samu.

A sajtótájékoztató előtt a BKK háttérbeszélgetést tartott, amin elhangzott, hogy a téren hetven fa lesz, a nyilvános vécé a Márkus Emília utcában kap helyet, a Gombaként ismert szökőkutat áthelyezik a burkolatra, így meg lehet majd érinteni.

Új gyalogátkelőket is kialakítanak, körbejárható, akadálymentes csomópont jön majd létre – ígérték.

A felrobbantott Nemzeti Színház emlékére a burkolatba gravírozzák az épület alaprajzát, és a színházi ülőhelyekre utalva bordó köztéri székek is lesznek a téren. A színházi emlékművet felújítják és áthelyezik a tér központjába - mondta Horváth László a BKK projektmegvalósítási igazgatója.

Közben az autósok már nagyon kivannak az alkalmatlan srác miatt:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések