A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittasan akart hazajutni motoros kerékpárjával, súlyos sérüléseket szenvedett


Lezárult az eljárás a részegen autónak ütköző hajdúböszörményi férfi ügyében.


A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben. A nyomozás szerint a gyanúsított egy benzinmotoros kerékpárral közlekedett május 1-jén, amikor a Március 15. utcában nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. A férfi az ütközést követően elesett és súlyos sérüléseket szenvedett – tudatta a rendőrség.

Az eljárás során a kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a férfi a baleset bekövetkezésekor alkoholos befolyásoltság alatt állt. A 43 éves helyi lakos részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy ő csak egy helyi presszóból akart hazajutni, amikor balesetet szenvedett.

A hajdúböszörményi rendőrök az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét:

Az alkohol már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést.

A szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek és a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek.

Soha ne üljön ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, amelyet láthatóan ittas személy vezet! Ne engedje meg családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének sem, hogy ittas állapotban vezessen!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések