A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hadházy: Tegnap megfenyegettek, hogy lejáratnak, meg kémeket küldenek utánam, de én nem félek


Mint ismert, tegnap a zuglói korrupt szocik belengették, hogy a Xanaxos lódoktorról majd előkerülhet valami kellemetlen anyag...


Erre reagált most a pattanásos orrú Hadházy:

Ha jól értem a híreket, tegnap valaki konkrétan megfenyegetett engem, hogy majd a múltamból előásott sötét dolgokkal jól lejárat, ha nem lépek vissza az előválasztáson.

Ez engem a saját szempontomból nem érdekel, soha nem féltem, akkor sem, amikor a Fidesz fenyegetett. Más szempontból viszont a dolog vérfagyasztóan ijesztő: vajon kiket és mivel fenyegetett még meg ez az ember az ellenzékiek közül az elmúlt hetekben? Kiről mit tud és mire használja ezt a tudást az elmúlt években? Milyen befolyása van ezeknek az erőknek az ellenzékben?

Akárhogy is, azért ide tartozik két dokumentum, amelyet a közelmúltban bemutattam. Az egyik lehallgatási jegyzőkönyv arról szól, hogy Zuschlag János Rogán ügyvédjétől várja az instrukciókat ahhoz, hogy 2018-ban mit lépjenek a kamupártjaik. A másik lehallgatási jegyzőkönyv arról szól, hogy valaki elküldte ugyanezt az embert utánam kémkedni, hogy találjon muníciót a lejáratásomhoz. Vagy ha nem talál, akkor találjon ki rólam valami mesét. Nem talált.

Nem félek tőlük, de hogy mennyire undorodom ezektől, azt el sem tudom mondani!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések