A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fojtogatta és ököllel ütötte exét egy szegedi férfi


A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki tavaly augusztusban tettleg bántalmazta volt barátnőjét annak szegedi otthonában.


A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádirata szerint a vádlott és a sértett párkapcsolatban éltek egymással, melyet a nő tavaly nyáron megszakított.
A férfi a szakításba nem tudott beletörődni, ezért pár nap múlva, a délutáni órákban megjelent a sértett albérleténél, annak ajtaját berúgva oda berontott, és a nőt fojtogatni kezdte valamint ököllel, több alkalommal arcon ütötte.

A sértett a további bántalmazás elől az ablakon át a társasház udvarára menekült, de a férfi oda is követte. Végül együtt visszamentek a lakásba, ahol a vádlott a nő édesanyját a helyszínre hívta telefonon, azonban féltékenységből az asszony megérkezése után is tovább veszekedett a sértettel, illetve őt a földre lökte.

Az esetnek az vetett véget, hogy a sértett orvoshoz ment látleletet vetetni. A bántalmazás következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett. A vádlottat a járási ügyészség magánlaksértés vétségével valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja, s vádiratában indítványt tett felelősségének tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés útján történő elbírálására.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések