A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fiatal rendőrnő halt meg az 54-es főúton történt balesetben


Egy fiatal rendőrnő halt meg a múlt heti, az 54-es főúton történt balesetben.


A baleset június 30-án a reggeli órákban történt a Kecel és Soltvadkert között vezető 54-es főúton. Akkor még csak annyi információ volt a balesetről, hogy egy fiatal nő vezette a Kecel felől érkező járművet, ami fékezés nélkül letért az útról, majd a jobb oldali árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. A balesethez a keceli önkéntes és a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották, ők szabadították ki a lányt a roncsból, akit a mentők súlyos sérülésekkel szállították a kecskeméti kórházba. Vasárnap éjjel a Zsaruellátó oldala tudatta a szomorú hírt, hogy a fiatal rendőrnő a kórházban elhunyt.

A Zsaruellátó oldalán kollégái szívszorító üzenetekkel búcsúznak a fiatal keceli rendőrnőtől, aki a baon.hu információi szerint a baleset idején éppen szolgálatba tartott a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltségre.



A lap úgy tudja, hogy nem a saját autójával, hanem a család gépkocsijával indult szolgálatba, mert az autója szervizben volt. Máskor a kolléganőivel közösen mentek dolgozni Kelebiára.

Családja, barátai, kollégái gyászolják a fiatal lányt, akiről a család engedélyével fotót is közzétettek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések