Több ember előtt, fényes nappal támadt rá egy nőre egy jemeni migráns Budapesten. Fogdosta a halálra rémült nőt, aztán lehúzta a lány nadrágján a cipzárt, majd ráült, hogy meg tudja erőszakolni. Végül többen tudták csak lefogni, és leszedni a nőről – számolt be a hírről az ügyészség.hu.


A 27 éves jemeni férfi március 27-én kora reggel egy budapesti buszon támadt rá egy nőre, akit kabátjánál fogva lerángatott a buszról, hátulról átkarolt, majd nadrágjának cipzárját lehúzta, és erőszakosan fogdosni kezdte. A nő próbált kiszabadulni, közben pedig többször segítségért kiabált.

A férfi a dulakodás közben a nőt felemelte és a földre dobta, majd ráült és továbbra is lefogva tartotta azért, hogy tovább zaklathassa szexuálisan. Végül járókelők siettek a nő segítségére.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit szexuális erőszakkal vádolja. Letöltendő börtönre ítélhetik, és indítványozták, hogy utasítsák ki Magyarországról. Az ügyhöz kapcsolódó felvételt az Ügyészség hivatalos YouTube-csatornáján osztották meg.

DOSSZIÉ:

Török Gábor: A választások tétje, hogy mennyit veszít hatalmából Orbán Viktor 

Csőcseléknek nevezte a magyar szurkolókat a momentumos Orosz Anna 

Hadházy betiltaná Zuglóban az MSZP-s propagandát 

Varga Mihály: ha akarná, sem tudná elgáncsolni Brüsszel a magyar gazdaságot 

Amiről a nagy BLM-kampány alatt nem hallunk: a 18 éves Théót késelte halálra a szomáliai migráns 

A momentumos hülye gyerekek elkezdték leragasztgatni az új plakátokat