A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy nyírbátori, egy kisvárdai és egy kállósemjéni férfi akadt a rendőrök horgára pénteken


A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek 2021. július 2-án Nyírbátorban egy személygépkocsival közlekedő 55 éves helyi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. július 2-án Kisvárdán egy személygépkocsival közlekedő 35 éves helyi lakost. A férfi gépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2021. július 2-án Nagykállóban intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 39 éves kállósemjéni lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az egyenruhások a járművezetőt a rendőrőrsre előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések