A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csúnya baleset Karancsalján: kerítésnek csapódott egy teherautó


Kerítésnek csapódott egy teherautó Karancsalján kedden a reggeli órákban. Információink szerint az autóban ketten utaztak, akik önerejükből ki tudtak szállni.


A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint, kerítésnek csapódott egy teherautó Karancsaljánál, a baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

Litke irányából közlekedett Salgótarján felé egy kistehergépjármű július 6-án a reggeli órákban amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az út menti vízelvezető árokba hajtott, és az egyik ingatlan kerítésének csapódott – válaszolta kérdésünkre Dankóné Nagy Éva a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: a balesetben a gépjármű vezetője sérült meg.

Előzmények: információink szerint a balesetben senki sem sérült meg, a teherautó utasai önerejükből el tudták hagyni az autót. A helyszínre a tűzoltókon és a rendőrökön kívül a mentőket is riasztották.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések