A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Befejezték az élettárását meggyilkoló nő ügyének vizsgálatát


A tiszavárkonyi nő késsel szurkálta meg élettársát, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe.


Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszavárkonyi lakos ellen – adta hírül a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a gyanúsított és a sértett élettársként, szívességi lakáshasználóként laktak egy tiszavárkonyi lakos családi házában. Az élettársak március 6-án az esti órákban veszekedni kezdtek, ami során kölcsönösen szidalmazták egymást. A vita hevében a 43 éves nő az asztalról felkapott egy 18 cm pengehosszúságú kést és élettársát több testtájékán megszúrta.

Az asszony cselekményét követően édesanyjához sietett, aki értesítette a mentőszolgálatot, azonban a sértett életét már nem tudták megmenteni.

A gyanúsított a bűncselekmény eszközét – azért, hogy azt a nyomozók ne találják meg – a szomszédos lakóház ereszcsatornájának közelében elrejtette.

A nyomozók az adatgyűjtést és a tanúkihallgatásokat követően gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, aki beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, majd az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az ügy vizsgálatát befejezték, és a napokban vádemelési javaslattal adták át a bűnügyi aktát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések