A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az olasz rendőrség körözte a Csengersimán elfogott román férfit


Kék hírek megyénkből.


A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 4-én elfogtak egy 48 éves tiszabezdédi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mivel a részére kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2021. július 4-én egy 26 éves román állampolgár. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen az olasz hatóság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2021. július 4-én elfogták M. I. 50 éves debreceni lakost. A férfi ellen a Debreceni Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. július 4-én Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő 22 éves Nyírbátori lakost. A férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések