Hirdessen itt

A mátészalkai és a tiszavasvári rendőrök sem tétlenkedtek tegnap


Az elmúlt 24 órában történt.


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2021. július 19-én Tiszadobon egy személygépkocsival közlekedő 28 éves polgári lakossal. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2021. július 19-én Csengerben egy személygépkocsival közlekedő 21 éves helyi lakost. A férfi gépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a jármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 19-én Győrtelken elfogták M. F. 22 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Pesti Központi Kerületi Bíróság rablás bűntett elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések