A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kék lagúna 56 éves színésznője bikiniben pózolt: két lányával strandolt Brooke Shields


Brooke Shields fantasztikus formában van.


Brooke Shields két gyermeknek adott életet, Rowan 2003-ban, Grier 2006-ban látta meg a napvilágot, mára mindketten bájos tinédzserekké cseperedtek.

A kék lagúna gyönyörű sztárja az Instagram-oldalára töltött fel egy felvételt, amelyen a lányaival együtt szerepelt. Az 56 éves színésznő elképesztően fest napjainkban is.

Mind a hárman az Aerie márka kreációit viselték, idősebb lánya a fürdőruhára, míg a kisebbik gyermeke és Shields bikiniben mutatkoztak az óceánparton. A követőktől számtalan dicséretet kaptak, sokan írták, milyen szépek a lányai, mások Shields fantasztikus alakján ámultak.



Szerencsére az egészségi állapota is kiváló most már, ugyanis színésznő 2021 januárjában eltörte a combcsontját, éppen egy New York-i edzőterem egyensúlyozó deszkáján végzett egy gyakorlatot, amikor megtörtént a baj. Bevallása szerint sosem üvöltött ennyire a fájdalomtól, még a gyerekszülésnél sem. A Good Morning America című műsorban bevallotta, rettegett attól, hogy esetleg lebénulhat.

- A baleset után nem emlékszem semmire. Az egyetlen dolog, amit folyamatosan mondogattam, az volt, hogy érzem a lábujjaimat, mert annak azért tudatában voltam, hogy nem tudok mozogni, de meg akartam győződni arról, hogy nem bénultam le - emlékezett vissza.

Eredetileg csak egyszer műtötték volna, de szüksége volt még egy operációra, hogy tényleg rendbe jöjjön a lába. Miután kiengedték a kórházból, otthonában elfertőződött a sebe, így visszakerült a sürgősségire, három vérátömlesztést hajtottak végre rajta. A felépülése érdekében naponta kétszer járt hozzá a gyógytornász, hogy foglalkozzon vele.



 - Egész életemben először éreztem azt, hogy nincs elég erőm ezen keresztüljutni. Nem tudtam lábra állni, de még lépni sem. Újra megtanultam járni, ez a tehetetlenség sokkoló élmény volt.

Szerencsére pár hónap után felépült, friss képein pedig csodásan fest. Jelenleg is még külön gyógytornásszal edz. Mielőtt megtörtént volna a baleset, akkor is rendszeresen mozgott, már 2018-ban gondosabban odafigyelt, milyen gyakorlatokat végezhet, ugyanis abban az évben a térdét műtötték.

Semmilyen speciális diétát nem követ, a mértékletesség híve.

- Emlékszem, régen azt tanították nekünk, hogy tagadd meg magadtól az örömöt. De a mértékletesség nehezebb, mert akkor el kell kötelezned magad az egyensúly fenntartásához. Arra is rájöttem, hogy úgy fogom fel, soha többet nem eszem fagyit vagy nem iszom alkoholt, akkor csak azért is ezekre vágyom. Ez valamiféle pszichológia csata - mondta a Health magazinnak 2017-ben.

Helyette megengedi magának, hogy néha bűnözzön. Persze mindezt úgy teszi, hogy ne essen a ló túloldalára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések