Hirdessen itt

12 éves gyerek végzett magával egy gyerekzsúron


Egy barátja vitte magával a fegyvert, ő pedig véletlenül meghúzta a ravaszt.


Meghalt egy 12 éves fiú, miután egy pizsamapartin véletlenül elsült a kezében egy fegyver, amit egy idősebb fiú vitt magával a buliba – írja a Daily Mail alapján az Origo.

A 12 éves Max Mendoza pizsamapartit szervezett barátainak a San Diego külvárosában, Chula Vistában lévő családi házukban.

A rendőrök szerint egy 15 éves fiú vitte a fegyvert a házibuliba, de azt még ők sem tudják, hogy kié a fegyver valójában, és hogy jutott hozzá a kamasz. A rendőrök kihallgatták a fiút, akit később elengedtek.



Max Mendoza szülei elmondták, hogy lövést hallottak a házból, ezért a szobába rohantak, ahol sokkoló látvány fogadta őket: fiuk a földön feküdt, és vér borította.

Anyja felkapta a fiút, kivitte a házból. Kórházba vitték, de nem tudták megmenteni az életét.

Az anya, Aida azt mondta, a karjaiban tartotta a fiát,

és elmondta neki, hogy szereti, miközben a fiú azt ismételgette, hogy anya.

Hiányzik nekem, óriási szíve volt, a szomszédok is nagyon szerették őt” – tette hozzá a nő.

Max barátai és családtagjai egy rögtönzött emlékművet hoztak létre a társasházak közötti parkban, ami közel volt a kisfiú lakóhelyéhez, ahol megemlékeztek róla.

A szomszédok elárulták, hogy Max segítőkész és gondoskodó kisfiú volt, aki gyakran segített nekik a bevásárlásban, vigyázott kisebb tetvéreire, úszni, biciklizni és gördeszkázni is megtanította őket.

Ő volt a legokosabb, legszebb, és leghelyesebb kisfiú, akivel valaha találkoztam. Az egész környék zokogott, amikor megtudták, hogy Max nincs többé. Annyira különleges gyerek volt. Túl hamar elvette tőlünk az Isten – mondta az egyik szomszédasszony, Eiiadora Foster.

16 éves nővére, Macy szerint öccse rendkívül értelmes gyerek volt és kész felnőtt:

Annak ellenére, hogy még csak 12 éves volt, úgy tudtam vele beszélgetni, mint egy korombelivel. Sokkal érettebb, és bölcsebb volt, mint egy hasonló korú gyerek.

Aztán arról beszélt, hogy talán soha nem fogja tudni feldolgozni a történteket, számára teljesen szürreális volt, amikor értesült öccse haláláról: még csak 12 éves volt. Előtte állt az egész élet„

Az interneten ezekkel a szavakkal emlékeztek meg róla:

Rendkívül bájos és vicces gyerek volt. Kétszer akkora szíve volt, mint egy átlagos gyereknek. Mindig hajlandó volt megosztani mindenét az osztálytársaival, még akkor is, ha nem voltak a legközelebbi barátai.

A GoFundMe internetes felületen gyűjtést szerveztek Max temetési költségeinek fedezésére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések