A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasárnap már 29°C is lehet, de nem lesz felhőtlen a hétvégi időjárás


Záporokra, zivatarokra számítani kell.


Pénteken nappali gomolyfelhő-képződés várható többórás napsütéssel, emellett főleg nyugaton helyenként fátyolfelhők is lehetnek. Egy-egy zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Szombaton a gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Délutántól nyugat felől nagyobb területre húzódhat fátyolfelhőzet. Elszórtan előfordulhat zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a változó irányú szél, csak zivatar környezetében lehet szélerősödés. A minimum-hőmérséklet 8 és 15, a maximum 23 és 27 fok között valószínű.

Vasárnap a néhány órás napsütés mellett főleg gomoly- és fátyolfelhőkre számíthatunk, de lehetnek erősebben felhős körzetek is. Szórványosan előfordulhat zápor, zivatar. A Dunántúlon helyenként megélénkül a keleti szél. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések