A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Varga Izabella kisebbik lánya olyan, mint Aranyhaj: a 14 éves Sári most ballagott


Előbb Varga Izabella idősebbik, majd a fiatalabbik lánya ballagott el az iskolából.


Varga Izabella és családja egy hét különbséggel két ballagást is ünnepelhetett: előbb az idősebbik lánya, majd a fiatalabbik ballagott el az iskolából.

A kommentelők szerint mindkét lány nagyon hasonlít a Barátok közt színésznőjére, ugyanolyan szépek, mint ő.

Hihetetlen, de már a 48 éves színésznő kisebbik lánya is olyan magas, mint az édesanyja. Varga Izabella és férje, Lendvai Zoltán rendező másodszülött gyermeke 2007. február 14-én született, idén Valentin-nap lett 14 éves.



Lendvai Sári június 18-án elballagott az általános iskolából, erről Varga Iza egy anya-lánya fotót posztolt. Sok hozzászóló írta, hogy az édesanyja szépségét örökölte. Valóban nagyon hasonlítanak, leszámítva, hogy míg a színésznő sötét hajú, addig a kisebbik lánya szőke, fenékig érő hajkoronával büszkélkedhet.

"Gratulálok! Iza! A lányod hasonlít rád! Nagyon szépek vagytok!"

"Ekkora lett a lányod? Ez nonszensz. Hogy megy az idő..."

"Gratulálok! Szépek vagytok, nagyon boldog mosollyal! További sikert kívánok a lányodnak!" - olvasható a kommentekben.

Varga Izabella azt írta a képhez: #dupláztunk #Sáriiselballagott. Egy héttel korábban, június 11-én ugyanis az idősebbik lánya búcsúzott el a középiskolából. A szőke, kék szemű Lendvai Anna 2001. szeptember elsején látta meg a napvilágot, vagyis idén ősszel már húszéves lesz.



- Annára mindig lehetett számítani, az egész gyerekkora úgy telt, hogy ha akarnék, se tudnék rá rosszat mondani. Akár egy mesebeli szőke tündér hatalmas, kék szemekkel. Minden jó volt a számára. (…) Mindig, minden helyzetben jól érezte magát, és soha nem kellett neki más, mint ami van. Táncolt, biciklizett, labdázott. "Szülők álma" típus volt mindig - mesélte édesanyja 2020 februárjában idősebbik gyermekéről a Story magazinnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések