A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rod Dreher: „Orbán Viktor kormánya távol akarja tartani az LMBTQ -szemetet a gyermekektől”


Rod Dreher amerikai újságíró, az American Conservative folyóirat weboldalán hosszú publicisztikában állt ki a magyar kormány pedofíliát és transznemű propagandát tiltó új törvénycsomag-javaslata mellett. „Ilyen az, amikor egy valóban családbarát, konzervatív kormányrendeleteket hoz” – kezdi eszmefuttatását a Magyarországon is jól ismert amerikai szerző.


A magyar ellenzék által erősen bírált és igen összetett törvénycsomag-javaslatban rejlő lehetőséget – amellyel a magyar társadalomnak, és különösen a szülőknek még lehetősége nyílik arra, hogy gyermekeiket megvédjék az LMBTQ propagandától – Dreher az USA-ban már elszabadult és már megfékezhetetlen LMBTQ és gender „állapotokkal” állítja ellentétbe, hogy plasztikusan emelje ki a magyar kormány új törvénycsomagjában rejlő lehetőséget. „Ha a magyar szavazók ismernék mindazt a (LMBTQ) propagandát, amellyel az amerikai gyermekeket célozzák meg, egy emberként állnának a törvény mellett. Orbán Viktor kormánya ettől a szeméttől akarja megóvni a magyar gyermekeket. Istennek hála. Magyarország még nem süllyedt abba a szellemi és erkölcsi hanyatlásba, amelybe Amerika már igen”– írja Dreher.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések