A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rétvári Bence: Felháborító, hogy az adó-visszatérítést támadja a baloldal


– Orbán Viktor a vesztét érzi, ezért a fosztogató üzemmód mellett az osztogató üzemmódot is bekapcsolja, és ez az oka annak, hogy most pénzt ígér az embereknek – mondta hétfőn napirend előtti felszólalásában, a parlamentben Tóth Bertalan, majd hozzátette, a Fidesz a válságkezelésre szánt pénzt elpazarolta, és erről akarják most elterelni a figyelmet az adó-visszatérítés ötletével.


A szocialisták elnöke arról beszélt, hogy lassan nálunk a legalacsonyabb a minimálbér az Európai Unióban, ezért pártja a minimálbér adómentessé tételét követeli, ami egyből évi háromszázezer forint többletet jelentene az embereknek. – Jóvátételre van szükség a Fidesz szabad rablása után – fejtette ki az MSZP elnöke.

👉 Rétvári Bence válaszában felháborítónak nevezte, hogy az adó-visszatérítést támadja a baloldal. – Az MSZP az ilyen politika miatt jutott a parlamenti küszöb közelébe – szúrt oda a szocialistáknak az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára,


aki emlékeztetett rá, hogy két ciklus alatt mindössze 23 500 forinttal emelték a minimálbért a baloldal kormányok, a Fidesz viszont – szembemenve a multinacionális cégek akaratával – közel százezer forinttal növelte azt, a nettó átlagkeresetet pedig 132 ezerről 268 ezer forintra emelte.

👉 Rétvári Bence arra is felhívta a figyelmet, hogy a papíron a kisembereket támogató baloldal miniszterelnökei – Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Medgyessy Péter – mind milliárdosok. – Önök oligarcháznak? – tette fel a kérdést az államtitkár a baloldalnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések