A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem érzik biztonságban a szülők gyermekeiket a franciaországi iskolákban


Egyre durvább bandaháborúk és zaklatások történnek a franciaországi iskolákban, a szülők pedig egyre jobban féltik a gyermekeiket.


Az utóbbi időben rendkívüli módon megszaporodott a kiskorúak által elkövetett bűnesetek és erőszakos támadások száma, az egyik intézményben két héten belül két súlyos sérüléssel járó támadás is volt, a szülők tiltakoznak, mert nem érzik biztonságban a gyermekeiket az iskolában.

Franciaországban az utóbbi időben drámaian megnőtt a kiskorúak által elkövetett bűncselekmények és erőszakos támadások száma, melynek a napokban halálos áldozata is volt.

TRAGÉDIÁBA TORKOLLÓ BANDAHÁBORÚ

Az ország északi részén, Normandiában egy Rouen közeli településen, Sotteville-lès-Rouen-ben június 13-án vasárnap a késő esti órákban két rivális banda csapott össze. A dulakodás során leszúrtak egy 16 éves fiút, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A kiérkező rendőrök fegyvereket találtak a fiú holtteste közelében, ezért szándékos emberölés miatt indítottak nyomozást.



A történtekről elsőként beszámoló újságíró értesülései szerint a fiúra kapucnis ruhát viselő fiatalok támadtak rá, a férfi úgy tudja, hogy egy személyt letartóztatott a rendőrség.



MAJDNEM AGYONTAPOSTÁK A TANULÓT

A szóban forgó iskolában nem ez volt az egyetlen, súlyos sérüléssel járó támadás, csaknem két héttel a kis híján megvakított fiú esetét megelőzően egy másik tanulót az iskola bejáratánál történt lökdösődésben majdnem agyontapostak a többiek. Édesanyja elmondása alapján a fiú azóta rettegve lép be az iskola ajtaján, a történtek óta ugyanis nagyon fél a tömegtől.

Forrás: V4NA

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések