A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerítésszaggató baleset Hajdúsámsonban: befejezték a nyomozást a megyei rendőrök


A 31 éves helyi férfi jogosítvány nélkül, ittasan kötötte el a főnöke autóját, tájékoztatott a police.hu.


A nyomozás adatai szerint a férfi egy személyautóval közlekedett január 23-án 23 óra körül Hajdúsámsonban, a Petőfi utcában. A sofőr túl gyorsan hajtott, ezért elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, lesodródott az útról, átszakította egy ingatlan kerítését, majd nekicsapódott egy épületnek.

A 31 éves helyi lakos ugyan nem sérült meg a balesetben, viszont az alkoholszondába pozitív értéket fújt. Arra is fény derült a helyszínen, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt, jogosítvány nélkül hozta el a főnöke autóját úgy, hogy ő nem adott rá engedélyt neki – derül ki a megyei rendőr-főkapitányság közleményéből.

A gyanúsított kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A Debreceni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást vele szemben. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait átadták az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések