Budapesten már napok óta nem lehet autóval közlekedni, úgy meg-szakértették a forgalmat. Tegnap már Kubatov Gábor is megszólalt az ügyben, volt neki egy kérdése Karácsonyhoz.


Azért ez kemény, nem?


– kérdezi a Fradi elnöke Facebook-oldalán arról, hogy szerinte a Soroksár és Budapest belvárosa közötti 15 kilométert 1 óra 20 perc alatt lehet megtenni autóval.

Ma megszólalt Karácsony Gergely, és üzent azoknak, akik ki vannak akadva a dugó miatt. A Kamus polgármester a következőket javasolta:

Hát szálljon ki a kocsiból, és menjen gyalog.


Ezekben a percekben be is robbantotta a netet ennek a semmirevaló pipogya fráternek az üzenete.

Dömötör Csaba:

Dugóban araszol órákig? Ideges a lezárások miatt?

A főpolgármesternek üzenete van az Ön számára: MENJEN GYALOG!

Ha felocsúdtunk a nyeglén odavetett mondat után, mi is szeretnénk üzenni valamit: ha kimenne a város bármely tetszőlegesen kiválasztott pontjára, rögtön látná: nem csak fideszesek szenvednek a dugótól, hanem minden budapesti.

Hollik István:

Nem jutsz időben a munkahelyedre? Nem tudsz elmenni az iskolába gyermekedért? Órákig kell dugóban állnod?

A főpolgármester megadta a megoldást: szállj ki, és gyalogolj!Ér persze rengeteg budapesti:

A közösségi portálon csak úgy sziporkáznak a feldühödött budapestiek hozzászólásai.

Úgy látszik egyre többen veszik észre, hogy ez a tehetségtelen semmirevaló tróger banda, lassan mindent elbasz, ami az utóbbi önkormányzati választások előtt működött.

S ezek akarnak egy országot irányítani, mikor még egy város menedzselésére se képesek. S úgy gondolják, hogy majd a parlagon hagyott területeket az egész ország területén elnevezik méhlegelőknek, s a felgyülemlett szeméthelyeket patkány wellnessnek.