A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fluor Tomi a pedofil-ellenes törvényről: "annyira szint alatti, méltatlan, gonosz és tuskó dolog, hogy arra szavak nincsenek"


Az énekes azt mondta, az ő identitását „nem a földrajz határozza meg”.


Interjút adott Fluor Tomi a 168 Órának, ahol többek között szóba került, hogyan élte meg a karantént, hogyan éli meg magyarságát, és milyen országot képzel el.

Mint ahogy a kancsó fogalmazott, alapvetően zenélni szeret, „csak közben vannak olyan témák, amikről azt gondolom, lehet véleményem”. Hozzátette ugyanakkor, hogy mostanság már inkább visszafogottabban fogalmaz, mert, mint mondta,

Ha hatalmas pöcsöt rajzolok Erdogan fejére, az bár kellően aktivista és figyelemfelkeltő, de félrecsúszhat az üzenet vagy át sem megy.”

Az énekes arról is beszélt, hogy

„összemosni a pedofíliát és a homoszexualitást annyira szint alatti, méltatlan, gonosz és tuskó dolog, hogy arra szavak nincsenek.”

Fluor szerint „az ellenségkép már bejött ennek a kormánynak”, ami viszont „az embereknek is hibája.”

Nem vagyok egy melldöngető hazafi, nem a földrajz határozza meg az identitásom”

– válaszolta arra a kérdésre, hogy miképp gondolkodik a magyarságáról, hozzátéve: nem szereti, „mikor megmondják, hogy mitől vagyok igazi magyar, pláne, ha utálathoz kötik”.

Hát elgondolkodtató, hogy egy ilyen pedofil-törvény ellenes kretén koncertjére elengedje-e a kiskorú gyermekét.

A Mandiner nyomán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések