A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Érthetetlenül magas összegeket számláztak ki a vízért Gyergyószéken


Kézhez kapták a fogyasztók az Aquaserv Maros által kiállított első számlákat, és kiderült, egyelőre még döcög a rendszer, voltak, akiknek érthetetlenül magas összegeket számláztak ki. Az új víz- és csatornaszolgáltató türelemre kéri az embereket, ígérik, minden problémát kitisztáznak és megoldanak.


Sok esetben a reálistól eltérő, a valóban elfogyasztott mennyiségeknél jóval több szerepel a számlán, akár több ezer lejes összegek is. „Ennek oka az, hogy hiányos nyilvántartást kaptunk a fogyasztókkal kapcsolatban az induláskor, és ezek alapján lettek a számláink kiállítva.

Például volt olyan háztartás, ahol van vízóra, de mivel mi erről nem rendelkeztünk adattal, átalányban számláztunk. (..) Megértjük, jogos a hibás számlák miatti felháborodás, de amikor ilyen esettel találkoztunk, mindig helyre tudtuk igazítani a hibákat, és senki nem kell a reálisnál többet fizessen”  – mondta érvelt Tótpál László, az Aquaserv Maros igazgatója.

Bővebben: Székelyhon

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések