A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dömötör Csaba: A DK logója egy gumilövedék is lehetne


„Nem magán múlt, tisztelt frakcióvezető úr, de mostmár demokrácia van, és ennek következménye, hogy ez az erőszakos politika most ellenzékben van, és az ország jól felfogott érdeke, hogy ez így is maradjon” – fogalmazott az államtitkár.


„Maguk ugyanolyan erőszakosak, mint voltak a rendőr-attackok, és a gumilövedékek idején” – fogalmazott Gyurcsány Ferencnek adott válaszában Dömötör Csaba államtitkár, a Parlament hétfői plenáris ülésén.

„Önök semmit sem változtak”

„Önök semmit nem változtak. Például újságírókat fenyegetnek. Hol a TV-székházban, hol egy szerkesztőségbe betörve, hol azon merengve, hogyan kellene a másként dolgozó újságírókat eltiltani, hol köztisztviselőket fenyegetnek azzal, hogy ha majd maguk jönnek, akkor majd elvesztik az állásukat. Művészeket fenyeget ön azzal, hogy majd földönfutóvá teszi őket – ez az ön szóhasználata –, alkotmánybírókat fenyegetnek – ez az ön felesége, ő ezt megtette – és

elengedett kézzel fenyeget ön börtönnel másként gonolkodókat, azon kommunista vezető házából, aki ezen fenyegetéseket be is váltotta”


– válaszolta az államtitkár Gyurcsány Ferecnek, arra reagálva, hogy a DK-s politikus felszólalásában „ösztönpolitikával” vádolta a kormányt.

Az államtitkár hozzátette: „Nem magán múlt, tisztelt frakcióvezető úr, de

mostmár demokrácia van, és ennek következménye, hogy ez az erőszakos politika most ellenzékben van, és az ország jól felogott érdeke, hogy ez így is maradjon.


Minden agresszív próbálkozásuk és fenyegésük ellenére”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések